Zielsniveau

Door mijn heldervoelendheid is het voor mij mogelijk om contact te maken met je energetisch lichaam en hier ook healingen op te geven.

Om je goed te voelen is het belangrijk dat lichaam, geest en ziel in balans zijn.

Het lichaam dat snapt iedereen dat heeft goede voeding, beweging en voldoende rust en ontspanning nodig.

De geest, oftewel je koppie heeft het nodig om inzichten in dingen te hebben en je te sturen. Hiervoor is ook rust nodig zodat het helder blijft en je de goede kant opstuurt. Maar je geest heeft ook uitdaging nodig.

Maar die ziel wat heeft die nou eigenlijk nodig? En hoe weten we dit? Onze ziel wil vooral dat we doen wat voor ons de bedoeling is in dit leven nu hier op aarde. En hij stuurt je zoveel mogelijk die kant op. Is het echter zo dat je niet de richting uitgaat wat je bedoeling is dan kunnen er allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied ontstaan.

Deze klachten noemen we dan blokkades, je blokkeert eigenlijk je ziel!

Als je deze blokkades opruimt en healt dan houd je de weg zoveel mogelijk vrij om dicht bij jezelf te blijven en zo je eigen bestemde pad makkelijker te kunnen volgen.

Te vaak zijn we zo druk met alles dat we niet meer bewust voelen wat we nou eigenlijk willen. Om hier weer wat meer rust en ruimte in te creeeren is het nodig om regelmatig even stil te staan en te luisteren naar jezelf.

Het liggen op het muziek waterbed is zo’n luister moment. Een moment waarbij ik meeluister naar wat jouw lichaam/geest/ziel op dat moment nodig heeft en zeker ook wat het niet meer nodig heeft en dus opgeruimd en geheald mag worden.