Ervaringen

Voor mij betekend Liloth weer even tot rust komen. Als ik een drukke periode in mijn leven heb gehad of veel onrust in mijn lijf merk, weet ik dat het weer tijd is om een afspraak bij Liloth te maken. Marlie zorgt ervoor dat ik mijn innerlijke rust terug vind en als het ware me weer lichter voel.
Na een sessie bij Liloth heb ik het idee dat ik er weer tegenaan kan met veel positieve energie en een licht gevoel.

Vrouw, 22 jaar

Ben een vrouw van 61 jaar en ben nu anderhalf jaar met deze therapie bezig.
Deze therapie bij Marlie geeft mij een veel vrijer en zelfverzekerder gevoel.
Als ik bij Marlie binnen kom hebben we even een gesprekje hoe het is gegaan na de behandeling van vorige keer. Daarna ga ik op het waterbed liggen, en door de klanken van de rustgevende muziek via de trillingen die door het bed in mijn lichaam komen, wordt ik heel rustig, kan mij goed ontspannen en alles loslaten wat het dagelijkse leven zoal met zich mee brengt.
De behandeling duurt 3 kwartier en daarna deel ik met Marlie wat de therapie met mij heeft gedaan.
Het is voor mij iedere behandeling steeds weer anders.
Ben ook iedere keer weer benieuwd wat de therapie mij mag geven. Deze therapie heeft mij het afgelopen jaar veel kracht, liefde en inzichten gebracht. Ben er heel tevreden over.

Vrouw, 61 jaar

Al enkele jaren kom ik bij Marlie. Een liefdevolle, warme vrouw die in alle rust naar je verhalen luistert. Niet oordelend, alleen maar begripvol. Heerlijk om te mogen ontspannen op het waterbed. Een mooie ervaring. Haar deskundigheid geeft me altijd weer tips/adviezen om te mogen groeien. Ik ben heel blij met haar!!

Vrouw, 49 jaar

Mijn ervaring met de waterbedmuziek therapie is voor mij heel bijzonder, ik kan mezelf zijn en fijn ontspannen genieten van de muziek en de trillingen van het waterbed. Voor iedereen een aanrader!

Vrouw, 60 jaar

De sessie’s op het waterbed zorgen ervoor dat ik me rustiger voel. Allerlei “vage” klachten verminderen en ik krijg rust in mijn hoofd. Het is erg lastig te omschrijven wat het met me doet, maar ik voel me na zo’n sessie lekkerder in mijn vel, minder vermoeid en opgewekter. Ook zorgt zo’n sessie ervoor dat ik even tijd voor mezelf heb waarin het even om mij draait i.p.v. mijn gezin, werk etc.

Vrouw, 38 jaar

Na de geboorte van onze jongste dochter en het overlijden van mijn vader heb ik mentaal een zware periode doorgemaakt! Via de huisarts kreeg ik een verwijzing voor de psycholoog, hier wilde ik een afspraak maken echter gaf mijn gevoel aan dat ik een andere vorm van therapie nodig had. Toen kwam ik uit bij praktijk Liloth, vanaf het eerste moment dat ik door Marlie werd behandeld onderging ik zowel mentaal als fysiek een complete transformatie. Dit heeft mij veel inzichten en geluk gebracht.

Vrouw, 38 jaar

Op het muziekwaterbed bij Marlie kom ik helemaal tot rust en ervaar een diepe ontspanning. Het leven is soms hectisch en het ervaren van ultieme rust is prettig voor lichaam en geest. De behandeling die Marlie erbij doet maakt het tot een geheel. Er worden blokkades e.d. opgeruimd waardoor er weer ruimte komt voor vernieuwing. Op die manier kom je steeds meer tot de kern. Het gesprek na de behandeling geeft inzichten in wie ik ben en waar ik mee verder kan. Gun jezelf regelmatig deze fijne ervaring!

Vrouw, 36 jaar