Liloth

Het beste dat je kunt worden is jezelf

Chakra-transformatie

Sinds 2000 leven we in een nieuw tijdperk, het Aquariustijdperk. Een tijdperk met een hele andere trilling dan het oude Vissentijdperk.
Ben je voor 2000 geboren dan zijn je chakra’s  en aura nog afgestemd op de oude trilling, terwijl om ons heen de Aquarius-energie een hele andere trilling heeft. Hierdoor gaan we steeds meer ervaren dat dingen niet meer zo lekker lopen en zelfs dat we lichamelijke en psychische klachten krijgen. Eigenlijk blokkeer je.

Om die blokkades op te heffen kun je de chakra’s verbreden. Door middel van een transformatie kan de energie weer beter gaan stromen en kunnen blokkades opgeruimd worden. Dit opruimen gaat voor een groot gedeelte vanzelf tijdens de transformatie. Dat wat overblijft kan eenvoudig opgeruimd worden door middel van regressies.

Hoe werkt transformeren?

Bij het transformeren worden de 7 hoofdchakra’s verbreed. Dit gebeurt met handoplegging.
Dit duurt 7 minuten per chakra en je kunt er er maximaal 2 per dag behandelen.
Dit alles moet binnen 49 dagen gebeuren.

Deze getallen zijn niet willekeurig gekozen. De 7 staat voor de mensheid op aarde en energie. 49 is het einde van een eerdere periode en tegelijkertijd het begin van een nieuwe periode.

Hoe werkt de regressie?

Bij een regressie word via het hartchakra contact met je gemaakt.
Door de ogen te sluiten kom je in contact met je onbewuste en in ons onbewuste ligt alles opgeslagen wat we ooit hebben meegemaakt. Niet alleen uit dit leven maar ook uit vorige levens. Tijdens ons leven nu worden we getriggerd om oude pijnen/angsten/ballast los te laten. Dit gaat echter niet vanzelf en hierdoor voelen we ons vaak uit balans en ervaren we onrust of krijgen we lichamelijke klachten. Ons lichaam laat ons weten dat er iets blokkeert. Met behulp van een regressie kom je heel gemakkelijk daar waar iets ontstaan is en ruim je het op die plek op. Het word namelijk gewoon gevraagd aan je onbewuste. En met de juiste vraagstelling kom je snel bij het juiste punt en kan het vergeven en opgeruimd worden. Je trekt als het ware dan de wortel uit een probleem terwijl je in de oude tijd er alleen maar stukjes vanaf haalde. Door dit te doen creëer je ruimte.

Het is vooraf niet te zeggen hoeveel regressies je doet. Dit is voor iedereen anders, de een heeft meer op te ruimen dan de ander. En de een wil meer opruimen voor zijn eigen ontwikkeling en voortgang in het leven. Dit is altijd een eigen keus, na een transformatie is er de mogelijkheid om dit te doen.

Wat bereik je ermee?

Het leven is bedoeld om van te leren, om te groeien en je te ontwikkelen.
Deze groei verloopt in fases van goede en slechte momenten. Beide zijn nodig om verder te komen in onze innerlijke groei. Met behulp van de transformatie en de regressies gaat dit groeiproces makkelijker en sneller, maar niet vanzelf, je zult zelf ook de stappen moeten nemen om te willen groeien. Door dit te doen maak je ruimte om te groeien en als er iets blokkeert dan is dit een fijne manier om het op te ruimen.

Wat ruimen we nou eigenlijk op?

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die een diepe indruk maken.
Fijne dingen maar ook pijnlijke dingen. Dit alles wordt opgeslagen in ons onbewuste. Als je bedenkt dat we allemaal al heel veel levens gehad hebben en we in al die levens alles hebben opgeslagen en we nooit of bijna niet hebben opgeruimd dan kun je je voorstellen dat je een teveel aan ballast mee draagt. Nu we in dit nieuwe tijdperk zitten krijgen we de mogelijkheid om ons te zuiveren van al die oude ballast en zo de ruimte te creëren om meer onszelf te worden, om meer te gaan leven vanuit ons hart en vanuit liefde. Om meer de leiding te nemen over ons eigen leven. En vooral om ons hierdoor uiteindelijk ook beter te voelen, sterker zodat we het leven aankunnen met alles wat er gebeurt.

Geboren in 2000 of later?

Mensen die na 2000 geboren zijn hebben al de juiste trilling van deze Aquariustijd. Hierdoor is het vaak moeilijk om als ouders met deze kinderen op een lijn te staan. Door de verschillende trilling waarin we beide zitten is er vaak onbegrip naar elkaar toe. Voor deze kinderen voelt het veel fijner als ook de ouders in de juiste trilling zitten. Voor mij werd dit heel duidelijk na een uitspraak van een 7-jarig jochie, die na de transformatie van zijn vader zei: ik vind het zo fijn dat papa nu anders voelt. Dit alles zonder dat hij van het hele gebeuren afwist!

Het wil trouwens niet zeggen dat kinderen geboren na 2000 geen blokkades hebben. Maar wel dat ze gemakkelijk weggehaald kunnen worden, eventueel via de ouders als deze getransformeerd zijn en het kind nog te jong is voor een regressie.

Algemene ervaringen

Ervaringen van mensen die de Chakra-transformatie ondergaan hebben:

  • Ik maak me niet overal meer zo druk over
  • Ik voel me rustiger
  • Ik ben veel bewuster van wie ik ben en hoe ik leef vooral in het nu
  • Ik ben meer in evenwicht
  • Ik ben veel angsten en onzekerheden kwijt geraakt
  • Ik heb geen pijn meer
  • Ik slaap beter.