Liloth

Het beste dat je kunt worden is jezelf

Licht in de duisternis

Ik ben een man van 41 jaar en projectmanager bij een groot bedrijf. Deze zomer heeft hetgeen altijd alleen andere treft ook mij getroffen, je drukke leventje wordt abrupt  stop gezet door een burn-out. Daar zit je dan, een beetje radeloos voor je uit te staren, wachtende op beterschap niet wetende hoe het verder moet.

Uit mijn omgeving kreeg ik het advies naar Liloth te gaan voor een behandeling, onder het motto “ baat het niet, dan schaadt het niet’’ heb ik een afspraak gemaakt. Nogal sceptisch over “vage behandel methoden “ ben ik naar de eerste afspraak gegaan. Relaxed lig je op een bed, luisterend naar rustige muziek, is het dit nu…moet ik hier beter van worden?  dacht ik bij mezelf. Ik kreeg een  verhaal te horen over energie velden en wielen, dit was voor mij een heel vage materie waar ik helemaal niets mee kan.

Een paar uurtjes na de behandeling werd ik opeens weer positiever en vrolijker en kreeg het gevoel dat er weer wat licht in mijn donkere brein kon schijnen. Hoe het mogelijk is en kan, ik begrijp er in ieder geval helemaal niets van, maar feit is wel dat ik me er beter door voel en dat is uiteindelijk toch waar het allemaal om draait .

Ik heb inmiddels 4 sessies gehad, hierdoor zit ik weer snel lekker in mijn vel. Momenteel voel ik me prima en ga weer terug als ik denk dat het nodig is. Mijn ervaring over Liloth is erg positief en kan dit iedereen aanbevelen.