Liloth

Het beste dat je kunt worden is jezelf

Opladen

Al vanaf het moment dat het bordje met de vermelding “muziekwaterbed” buiten bij het gebouw in de Raadhuisstraat hing was ik geïnteresseerd en nieuwsgierig wat dit dan wel in zou houden. Via via hoorde ik over de gunstige resultaten van dit bed en de aparte prettige ervaring die het gaf. Nu wilde ik dit zelf ook wel graag ervaren. Ik heb immers een drukke baan en ben thuis ook altijd bezig dus een moment van rust en ontspanning om even tot mezelf te komen is voor mij zeer welkom.

Het is nu al weer 1,5 jaar geleden dat ik contact heb opgenomen met Marlie en een afspraak gemaakt. De eerste ervaring op dit bed vond ik heel bijzonder. De mooie Keltische muziek die via trilling aan het knusse warme bed wordt doorgegeven voelt heel fijn aan. Het geeft mij een heel ontspannen gevoel. Ook heb ik eens best wel een spirituele ervaring meegemaakt die heel bijzonder was.

Behalve het relaxen op het bed vind ik het ook heel fijn dat er voor en na het liggen  op het bed ook nog gepraat wordt. Dan kunnen we samen evalueren hoe het met mij gaat en geeft Marlie vaak nog nuttige tips en adviezen. Ook vind ik het leuk om meer te horen over het “spirituele gebeuren”.

Na de sessie voel ik mij meestal weer lekker opgeladen en kan ik er weer even tegenaan.

Ik vind het zelf prettig 1 keer per maand af te spreken en dit bevalt me goed.