Liloth

Het beste dat je kunt worden is jezelf

Bijzondere ervaring

Eerst wist ik niet zo goed wat ik me er bij moest voorstellen maar ik ben blij dat ik het eens heb geprobeerd. De insteek was om lekker te relaxen, dat is ook goed gelukt…. maar er gebeurde meer! Energielokkades waarvan ik me niet bewust was, werden weggewerkt.  Ik werd er zo door getriggerd, dat ik intussen al meerdere keren ben geweest en het bevalt heel goed.

Om een indruk te geven, wil ik mijn ervaringen wel delen.

Na eerst een kennismakingsgesprek te hebben gehad met Marlie,  ben ik op het waterbed gaan liggen. Marlie zette de muziek aan en ik voelde de trillingen van de muziek in mijn lichaam. Bij het ene muzieknummer wat meer als bij het andere. In het begin flitsten er heel veel gedachten door mijn hoofd maar gauw genoeg werd dat minder en was ik totaal ontspannen.

Mijn been werd heel zwaar, het leek alsof het helemaal naar beneden werd gezogen. Ik heb dit laten gebeuren en ben bewust niet gaan bewegen.

Verder zag ik heel veel groene figuren onrustig voor mijn ogen bewegen, na verloop van tijd werden dit steeds minder figuren. In het begin zag ik dit in overwegend groene kleuren, naderhand was het groen in de minderheid en overheerste een heldere lichte kleur.

Nadat de muziek was afgelopen, benoemde Marlie waar er blokkades waren. Dat waren dus precies die plekken waar ik wat had gevoeld en waar ik wat had zien gebeuren. Dat vond ik zó bijzonder! Ook benoemde Marlie zaken waarvan ik me niet bewust was maar die ik eigenlijk van binnen wel wist.

Na deze eerste keer waterbedmuziektherapie was ik heel benieuwd wat er nog meer zou gebeuren als ik nog een keer zou gaan. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gepland. En alle afspraken die volgden, heb ik telkens weer anders ervaren. Ik voelde en zag steeds dat er iets gebeurde. En dat klopte met wat Marlie na afloop van de behandeling benoemde!

Tijdens een andere sessie voelde ik mijn hart helemaal opengaan. En als Marlie de hoofdpijn wegwerkt, zie ik dat ook zelf gebeuren, want dan zie ik dat de groene figuren afnemen of helemaal verdwijnen. Pijn in de onderrug voel ik eveneens verdwijnen.

Een heel bijzonder moment heb ik meegemaakt toen ik een boodschap doorkreeg via Marlie. Er werd mij gevraagd om van een overleden persoon een boodschap door te geven aan een met naam genoemde andere persoon. En dat terwijl de naam niet bekend was bij Marlie.

Ook heeft Marlie ons heel erg geholpen op afstand. Mijn man lag in het ziekenhuis en had ontzettende pijn, een uur voordat hij hier medicijnen voor kreeg, heeft Marlie geholpen en hij was verlost van de pijn!

Door de waterbedmuziektherapie ben ik me ervan bewust geworden dat een goede energiedoorstroming ontzettend belangrijk is.

Als je meer energie hebt, voel je je veel beter!